Slovensko | English

90% podjetij je že doživelo hekerski napad - ste tudi vi med njimi?

Datum: 04-04-2013

Po podatkih, ki jih je objavila znana ameriška revija ComputerWorld, je bilo kar 90% podjetij zajetih v raziskavi vsaj 1x letno žrtev hekerskega vdora.

Ali ste morda tudi vi med njimi?
Bi vedeli, če bi bili med njimi?
Koliko hekerjev se sedaj sprehaja po vaši mreži?
Vas zanimajo najnovejši hekerski napadi in nove tehnologije na tem področju?
Bi se radi zaščitili pred napadi?

Vabimo vas, da se nam 11.in 12. aprila, v Ljubljani, pridružite na prvi slovenski hekerski konferenci – hek.si, kjer boste izvedeli še marsikaj zanimivega.

Tisti, ki vas zanima tudi varnost in pregled vaših spletnih aplikacij, vabljeni tudi na delavnico, ki bo potekala dan pred konferenco, 10. aprila, prav tako v Ljubljani. Prosti sta še dve mesti.

Pohitite s prijavo, število mest omejeno, s približevanjem dogodka se kotizacija viša. Program smo dopolnili in ažurirali. Prijavite se lahko tako, da izpolnite prijavnico na spletni strani hek.si.

Vidimo se torej drugi teden v Ljubljani. Dokler ne izveste vsega, kar bi bilo dobro o informacijski varnosti in zaščiti, vas vabimo, da se »držite« bolj offline.

V primeru, da kupite karto INFOHEK – dobite vstopnico v vse 3 dni konference INFOSEK v novembru in za HEK.SI – za skupno ceno 847 Eur, namesto 977 Eur. Pišite nam na mojca@hek.si, če vas zanima omenjena kombinacija.

Bodite varni, bodite korak pred (ali vsaj tik za) hekerji – prijavite se na hek.si!

 

« Nazaj na seznam

ZLATI SPONZORJI

  S&T         Infigo        ALUF

BRONASTI SPONZORJI

  siq       SI-CEH     Comtrade 

V SODELOVANJU Z

Planet e-učenja           Palsit  

 

MEDIJSKI SPONZORJI

rAČUNALNIŠKE NOVCE       Mojaobčina        Monitor Pro      Avtomatika 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.