Slovensko | English

Kaj hekerji napovedujejo 10. in 11. aprila 2014?

Datum: 16-04-2013

Kaj "hekerji" napovedujejo 10. in 11. aprila 2014? Pa poglejmo...

Skupaj z "etičnimi hekerji" smo 11. in 12. aprila 2013, uspešno zaključili prvo konferenco s področja etičnega hekinga hek.si.

Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti vsem udeležencem. Konferenca se je izkazala kot zanimiva za podjetja različnih velikosti ter različnih dejavnosti in ne le tistih, ki se primarno ukvarjajo z varovanjem informacij. Varovanje informacij je dolžnost vsakega podjetja in številčna udeležba je bila dokaz, da se podjetja v Sloveniji tega dobro zavedajo.

Nenazadnje velika zahvala tudi vsem, ki so kakorkoli sodelovali pri organizaciji in izpeljavi dogodka, torej sponzorjem, moderatorjem, gostiteljem,...

11. in 12. april 2013 si bomo na koledarju naših dogodkov torej zapomnili kot prvo hek.si konferenco, ki bo sedaj že kar zasedla svoje mesto in postala tradicionalna. 

Tako "hekerji" že danes za 10. in 11. april pozivajo, da si že danes rezervirajte ta termin, ko se bomo ponovno srečali.

Do takrat se bomo trudili, da bo konferenca še boljša, predavanj bogatejša in nenazadnje zopet zanimiva.

Hvaležni smo za vaša mnenja, ki ste jih podali ob zaključku letošnje hek.si konference, ta nam bodo v veliko pomoč za nadgradnjo v naprej.

Vse do takrat vas v imenu ekipe Palsit lepo pozdravljam. Od tega trenutka dalje pa ste že vabljeni, da prijavljate vaše prispevke, ki bi jih želeli na konferenci deliti. Vabljeni predavatelji, sponzorji, pobudniki za karkoli.

Uspešno naprej,

vam želim Mojca Š. in ekipa Palsit

 

 

« Nazaj na seznam

ZLATI SPONZORJI

  S&T         Infigo        ALUF

BRONASTI SPONZORJI

  siq       SI-CEH     Comtrade 

V SODELOVANJU Z

Planet e-učenja           Palsit  

 

MEDIJSKI SPONZORJI

rAČUNALNIŠKE NOVCE       Mojaobčina        Monitor Pro      Avtomatika 


Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.